Loading

Data disclaimer

U verwacht nu natuurlijk een pdf download file met  een uitgebreide verklaring van 180 pagina’s over wat wij met u data doen. Ik kan hier kort over zijn. Wij gebruiken de data van zowel uw persoonsgegevens, als wel (bijvoorbeeld) de kleur en vierkante meters van uw muur, om uw offerte op te stellen en toe te zenden. Ontvangen wij binnen 30 dagen geen antwoord, worden al uw gegevens verwijdert.

Mochten wij wel een antwoord krijgen wat resulteert in uitvoering van de opdracht, dan zullen wij uw gegevens gebruiken om in de navigatie te zetten. En wij zijn verplicht de factuur met daarop uw gegevens, vijf jaar lang te bewaren voor de belastingdienst.

Verder beloven wij u plechtig dat wij u niet zullen profileren aan de hand van de gekozen kleurnummers, type trap, type glas, o.i.d. Wij beloven geen verborgen verkoop contracten te hebben met bedrijven die in data handelen. Wij beloven u geen vervelende mailtjes te sturen twee of drie weken na de aanvraag. Als u na ontvangst van offerte niks meer laat horen, is dat ook gewoon goed.